XL Con Gusto helpt studenten en starters om dé horeca en hospitality (bij)baan te vinden die bij je past. Jij bepaalt wanneer je werkt, waar je werkt en dat in een gezellig team. Je werkt via een pool om opgeroepen te worden of gaat aan de slag bij een vaste opdrachtgever. Nog geen ervaring? Geen stress. Met gerichte trainingen stomen wij jou klaar voor de job en kun je je persoonlijk ontwikkelen! De horeca professional zit al in jou verstopt. Bij ons kun jij werken bij vele hotels, cateraars, restaurants, voetbalstadions, congresgebouwen en evenementenorganisatoren en zo een (letterlijk) kijkje in de keuken krijgen. Zo ontdek jij wat voor jou fijn werkt en waar jouw krachten liggen.

Ontwikkel jezelf

Gelukkig ben je nooit uitgeleerd! Wij hechten veel waarde aan doorgroeien en persoonlijke ontwikkeling en vinden het belangrijk om samen continue beter te worden. Daarom helpen we jou graag een handje mee. Hoe we dit zoal doen?

Wanneer jij ingeschreven staat bij XL Con Gusto krijg je naast de toegang tot de horeca gastvrijheid e-learning ook toegang voor 130+ online trainingen. Gewoon, onbeperkt en gratis. Via een bekende tool kun je werken aan specifieke vaardigheden of persoonlijke ontwikkeling op jouw eigen tempo. Van BHV tot Timemanagement; elke maand komt er wel een nieuwe training bij.

Online trainingen

In-house trainingen

Iedereen die voor ons aan de slag gaat, volgt de Basistraining Hospitality. Voor de nieuwe medewerkers zijn we gericht op het (door)ontwikkelen van de basisvaardigheden, zodat je direct aan de slag kunt bij verschillende opdrachtgevers. Voor de ervaren uitzendkrachten worden nieuwe technieken geleerd en komt er verdieping in jouw skills. Op deze manier haal jij altijd dat extra niveau.

Deel jouw wensen met ons

Sluit jij aan bij team XL Con Gusto? Dan gaan we samen op zoek naar de meest coole jobs.

Nieuw talent

We verwelkomen altijd nieuw talent. Werken bij XL Con Gusto betekent werken in een dynamische omgeving met jonge professionals. We geloven in persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden en veel borrels.