Horeca vraagt om een aanpak met smaak

Ontstaan

XL Con Gusto is voortgekomen als exclusieve doorstarter van Mise en Place Nederland B.V. en sinds 15 mei 2020 het exclusieve horeca label van De Nieuwe Lichting Groep. Studentalent, XL Studenten Uitzendbureau en LINQ Hospitality helpen wekelijks ruim 5.000 studenten en starters aan jobs. XL Con Gusto is hét uitzendbureau voor horeca en hospitality!

De nieuwe lichting

De Nieuwe Lichting Groep heeft reeds 20 jaar ervaring in de uitzendbranche. Een selectie van ervaren en vertrouwde vaste medewerkers, uitzendkrachten en het kantoor zoals in Amsterdam Zuid hebben de krachten gebundeld met de gastvrije medewerkers van DNL. XL Con Gusto helpt studenten en starters om een horeca en hospitality bijbaan te vinden die bij hen past.

Wij zoeken door heel Nederland de match voor vele hotels, cateraars, restaurants, voetbalstadions, congresgebouwen en evenementenorganisatoren. Voor onze relaties ontzorgen wij het gehele proces rondom werving, selectie, payrolling en meer. Voor studenten zijn wij dé de flexibele bijbaan, waarbij je werkt waar en wanneer je wil met volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling in een team met vrienden.  

Over ons

XL Con Gusto is het gespecialiseerde horeca label van De Nieuwe Lichting Groep. Als bekende uitzenders zijn de krachten gebundeld met onze zusjes die op eigen wijze zich op hun expertise richten. Hiermee verzekeren wij een landelijke dekking en behoren wij tot de grootste studenten uitzenders van Nederland.

Cookies

Wij gebruiken onze eigen en third-party cookies zodat we beter begrijpen hoe de website gebruikt worden en wij de ervaring op onze website kunnen verbeteren.

Accepteren
Beheren